Pariurile zilei: Căldură pentru gălăţeni din Guatemala

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Malacateco - Xelaju 1 (cotă 1,50)

Lăsăm deoparte grijile pentru termoficare şi ne facem singuri un buget din pariuri, din care să ne încălzim la iarnă. Mergem până în Guatemala, acolo unde se joacă o etapă integrală. Gazdele câştigă într-o veselie în campionatul din Guatemala, aşa că mizăm şi noi în continuare pe acest aspect. Mai întâi, Malacateco (locul şase) joacă pe teren propriu cu Xelaju (locul 10 din 12). Gazdele au un bilanţ destul de bun acasă, cu şase victorii, trei remize şi o înfrângere, în timp ce oaspeţii au strâns abia patru puncte în jocurile de afară, având opt înfrângeri din zece partide.

Comunicationes - Mictlan H1 (cotă 1,75)

Liderul din Guatemala (Comunicationes) e obişnuit ca atunci când câştigă să o facă şi la diferenţă consistentă. Îi permite şi adversarul, Mictlan fiind o echipă aflată în afara locurilor de play-off. Gazdele au câştigat opt partide din zece pe teren propriu, golaveraj 23-4, iar în ultimele patru partide în care au pornit ca favorite certe au câştigat de trei ori cu 3-0, iar în celălalt cu 6-0. Mictlan are penultimul cel mai slab bilanţ în jocurile de afară, cu trei remize şi şapte înfrângeri pe teren străin.

Marquense - Suchitepequez 1 (cotă 1,65)

Ultimul meci al zilei vine tot din Guatemala. Marquense e mai bine clasată la general şi are şi un bilanţ grozav acasă: opt victorii şi două remize. Oaspeţii s-au descurcat cât de cât pe teren străin, dar numai în jocurile cu echipele din subsolul clasamentului.

Citit 2510 ori Ultima modificare Marți, 19 Noiembrie 2013 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.