Pariurile zilei: Se reiau campionatele

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ceahlăul – Poli Timişoara 1 (cotă 1,75)

 

Prindem curaj odată cu reluarea campionatelor din care se mai poate paria. Mizăm pe un succes al gazdelor la duelul dintre Ceahlăul şi Timişoara. Cât poate să mai ţină norocul echipei lui Şunda, după ce au făcut egal cu Petrolul şi au bătut pe Oţelul dintr-o singură ocazie, iar la poarta timişorenilor a fost tăvălug?. Ceahlăul s-a dovedit a fi echipă serioasă pe teren propriu, a câştigat meciurile cu echipele mai slab cotate. Gazdele se află pe primul loc la capitolul puncte strânse acasă, aşa că n-ar trebui să fie probleme cu fosta echipă a Recaşului, care în urmă cu două sezoane se afla în liga a treia.

 

Bastia – FC Metz 2 (cotă 1,90)

 

Dacă liderul din liga a doua francenză, FC Metz, nu câştigă pe terenul ultimei clasate, CA Bastia, atunci ar fi cazul să renunţăm definitiv la partidele din acest campionat. FC Metz a învins tot ce i-a stat în cale în ultimele cinci etape, printre care şi Angers, echipa de pe locul secund, cotată cu şanse mai mari de promovare la startul sezonului.

 

Strasbourg – Orlens sub 2,5 goluri (cotă 1,50)

 

Am găsit un meci din liga a treia franceză care pare numai bun de jucat la sub 2,5 goluri. Oaspeţii de la Orleans au toate partidele de până acum încadrate în limita impusă de pariu, în timp ce gazdele de la Strasbourg au zece din 12 cu mai puţin de trei goluri marcate în meci.

Citit 2005 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2013 15:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.