Încă o calificare ratată de România / Piţurcă: „Eu sunt vinovat, sper să ne calificăm la ediţia viitoare”

Încă o calificare ratată de România / Piţurcă: „Eu sunt vinovat, sper să ne calificăm la ediţia viitoare”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Naţionala de fotbal a României a pierdut şansa de a se califica la Campionatul Mondial din 2014, după ce a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, contra Greciei. În tur, la Pireu, reprezentativa elenă s-a impus cu 3-1.

Secţionerul Victor Piţurcă a declarat, la finalul partidei din retur, că se consideră vinovat pentru faptul că jucătorii români nu au reuşit să-i facă fericiţi pe fani şi să obţină calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia.

„Calificarea am pierdut-o la Atena, când am pierdut cu 1-3. Am reuşit o partidă bună, dar din păcate nu am putut remonta cele două goluri. Am primit un gol stupid aici, aşa cum am primit şi la Atena. Atmosfera a fost excepţională pe tot parcursul întâlnirii. Cred că şi echipa a jucat de aşa manieră, am încercat să atacăm, să ne creăm ocazii de gol. Suporterii au avut speranţe, poate dacă primeam şi noi un penalti, care am înţeles că l-am avut, se schimba soarta jocului. Adversarul te obligă să joci de-a latul terenului. Îmi pare foarte rău pentru suporteri, ştiu că au avut încredere în noi. Din păcate nu am putut să-i facem fericiţi. Eu sunt vinovat, sper să ne calificăm la ediţia viitoare", a declarat Piţurcă.

Următoare ţintă pentru reprezentativa României o reprezintă calificarea la Campionatul European din 2016, când se vor califica 24 de echipe, cu opt mai multe faţă de până acum.

Citit 1193 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Noiembrie 2013 10:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.