Finanţatorul echipei Astra dezvăluie cum a vrut Porumboiu să fure titlul de campioană Oţelului, în 2011: “A venit cu 600.000 de euro”

Finanţatorul echipei Astra dezvăluie cum a vrut Porumboiu să fure titlul de campioană Oţelului, în 2011: “A venit cu 600.000 de euro”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ioan Niculae, finanţator al Astrei Giurgiu (ex-Astra Ploieşti) a lansat astăzi acuzaţii extrem de dure la adresa lui Adrian Porumboiu, fost finanţator al FC Vaslui, referindu-se la finalul sezonului 2010-2011 din Liga I, atunci când titlul de campioană a fost câştigat de Oţelul Galaţi. Niculae îl acuză pe Porumboiu că înaintea meciului Astra – FC Vaslui a oferit suma de 600.000 de euro pentru ca echipa vasluiană, aflată în acel moment în luptă cu Oţelul pentru titlu, să câştige.

“A venit la mine înainte de meciul Astra - Vaslui cu aproape o săptămână şi ceva. A venit şi cu o sumă, de 600 de mii de euro. Să nu mă provoace, că Vasluiul a vrut să fure un titlu şi nu a reuşit. I-am egalat în ultimul minut la meciul direct cu trei etape de încheierea campionatului”, a afirmat Ioan Niculae, în emisiunea tv “Ora de Prosport” de la sport.ro.

Porumboiu a spus că totul este o minciună. "E halucinantă afirmaţia. Cifra, discuţia, propoziţia, nu a existat niciodată, vă jur. De unde a inventat 600.000, e deosebit de grav. Nu  voi lăsa lucrurile aşa. E o minciună sfruntată. Cum îşi permite să spună lucrurile acestea? Probabil că aşteptau banii ăştia", a replicat Porumboiu la acelaşi post de televiziune.

Partida la care face referire Ioan Niculae, Astra Ploieşti – FC Vaslui, s-a disputat pe 9 mai 2011 şi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Golul gazdelor a fost marcat în prelungiri, la ultima fază a meciului, de către Fatai, la o eroare a portarului de atunci al echipei vasluiene, Kuciak.

Citit 2582 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2013 20:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.