Oţelul, atât de penibilă încât adversarul şi-a doborât recordul ofensiv în Liga I înainte de pauză

Oţelul, atât de penibilă încât adversarul şi-a doborât recordul ofensiv în Liga I înainte de pauză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană a fost jalnică în prima parte a meciului cu Viitorul Constanţa, fără nici un şut pe poartă şi cu patru goluri încasate până la pauză


Oţelul le-a oferit suporterilor săi o nouă seară groaznică, după o evoluţie de toată jena în partida din deplasare, cu Viitorul Constanţa. După doar 22 de minute de minute, gazdele conducea cu 3-0, avantaj mărit până la pauză la in incredibil 4-0. Umilinţă totală, în condiţiile unui adversar, Viitorul, care a marcat până acum extrem de rar în prima repriză şi niciodată în prima ligă atât de multe goluri într-un meci. De altfel, în precedentele 14 partide din acest campionat, echipa patronată de Hagi marcase în total numai şase goluri!

Pe lângă erorile din defensivă, nici jucătorii din celelalte compartimente nu au fost mai breji, nefiind în stare să trimită măpcar un şut pe poartă până-n pauză

Până la final, Oţelul şi-a mai spălat din pacate, cu trei goluri marcate după pauză, dar fără să pună vreun moment în pericol victoria gazdele, golul al treilea fiind marcat prea târziu, la ultima fază a meciului.

"Este vorba de indolenţă"

La finalul partidei, Narcis Răducan, managerul general al echipei, şi-a acuzat o parte dintre jucători de indolenţă, fără a face nominalizări.

"Este inexplicabil şi inacceptabil ceea ce s-a întâmplat în prima repriză. De regulă protejez jucătorii şi nu-mi place să-i acuz, dar cred că e vorba de indolenţa în unele cazuri şi aceste lucruri nu vor ramâne nepedepsite. Atunci când nu e vorba doar de o greşeală tehnico-tactică, ci de indolenţa, trebuie intervenit şi va promit că vom interveni", spus Răducan.

Conducătorul Oţelului a spus că aşteaptă perioada de transferări din pauza de iarnă pentru a se mai elimina din probleme. „Clar, va fi o campanie de transferări care va acoperi aceste nereguli. Vor fi anumite posturi care vor arată cu totul altfel după pregătirea de iarnă. E clar că suferă compartimentul defensiv, dar trebuie să discutăm după ultima etapă din acest an. Se va implică foarte mult şi antrenorul Ewald Lienen. Sunt convins că, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut, vom ieşi din zona fierbinte a clasamentului. Au fost şi plusuri, a două repriză s-a jucat altceva şi poate reprezenta un punct de plecare în vederea partidei cu Steaua ", a mai adăugat Narcis Răducan.

Cu 14 puncte, Oţelul se află pe locul 15 în clasament, primul de sub linia ce delimitează poziţiile retrogradante, cu un singur punct mai mult faţă de următoarele două clasate, Universitatea Cluj şi Viitorul. În următoarele două partide, echipa gălăţeană va întâlni pe Steaua, joi în Cupa României (ora 20.30), în deplasare, şi duminică, la Galaţi, în campionat (ora 21.00).

Citit 2396 ori Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2013 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.