Victoria, unica variantă pentru Oţelul la meciul contra Coronei Braşov

Victoria, unica variantă pentru Oţelul la meciul contra Coronei Braşov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au nevoie de un succes împotriva ultimei clasate, Corona Braşov, pentru a intra în pauza de iarnă cât mai departe de zona retrogradării * Preţul unui bilet la acest joc este de 1 leu


După punctul obţinut cu Steaua în runda trecută, Oţelul a reuşit să urce pe locul 14, deasupra liniei de retrogradare, dar la egalitate de puncte (15), cu Săgeata,  formaţia de pe 15. Adversarul gălăţenilor de astăzi, Corona Braşov, ocupă ultimul loc, cu doar şapte puncte. Oţelul şi Corona s-au întâlnit în acest an de două ori, de fiecare dată având câştig de cauză gruparea roş-alb-albastră. Mai întâi, Oţelul a câştigat la Braşov, scor 1-0, în prima etapă din campionat, iar apoi cu 2-1 pe teren propriu, în optimile Cupei României, în urmă cu două luni.

Antrenorul Ewald Lienen a spus despre meciul contra braşovenilor că e mai important decât cel cu Steaua, din runda precedentă.

„Meciul cu Steaua e deja istorie. Toată lumea ştie că avem mare nevoie să câştigăm, nu ne permitem paşi greşiţi. E mult mai uşor să pregăteşti un meci cu Steaua decât unul contra Coronei. Avem nevoie de suporteri ca să ne păstrăm atitudinea pozitivă din jocul precedent. E un meci de supravieţuire pentru ambele echipe, Corona nu se va da bătută. Am zis încă dinaintea meciurilor cu Steaua că această partidă e mult mai importantă pentru noi”, a spus Lienen.

 

Absenţe importante

Antrenorul Ewald Lienen nu se va putea baza pe serviciile a doi jucători titulari în etapa trecută, în remiza contra Stelei, Ciprian Milea şi Armando Cooper, ambii fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Problemele cele mai mari le întâmpină tehnicianul Oţelului pe banda dreaptă a apărării, acolo unde, pe lângă Milea, vor lipsi Cojoc şi Antunes. Primul se află în recuperare după o accidentare la genunchi, iar brazilianul a fost trimis la echipa a doua pentru acte de indisciplină. Oricum, Antunes n-ar fi fost o variantă pentru Lienen, după ce nu şi-a revenit complet de la fractura nazală suferită luna trecută la un antrenament. 

 

Bilete de 1 leu

Cu prilejul ultimului joc din acest an calendaristic de pe teren propriu, managerul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, a anunţat că preţul unui bilet la meciul contra Coronei Braşov, va fi de 1 leu pentru toate sectoarele tribunelor.

„Am decis ca la ultima partidă preţul general al biletelor să fie de 1 leu. Ştim că e foarte frig afară, dar echipa are nevoie de aportul publicului. Am încercat să fim alături de suporteri, chiar dacă au fost şi unele rezultate dezamăgitoare în acest an”, a spus Răducan.

Partida Oţelul – Corona este programată astăzi, la Galaţi, de la ora 17.30, şi va fi transmisă în direct pe DolceSport.

Citit 1195 ori Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2013 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.