Ponturile zilei: Cotă mare de încercat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Nimes - Angers 2 (cotă 3,25)

Un meci de încercat, pe un bilet de „creaţie”, este cel din liga a doua franceză dintre Nimes şi Angers. Oaspeţii, clasaţi pe locul patru, nu-şi mai permit să mai piardă puncte dacă vor să-şi îndeplinească obiectivul - promovarea în Ligue 1. De partea cealaltă, Nimes e aflată pe loc de retrogradare şi e echipa în cea mai slabă formă din serie. La ce cotă avem pentru un succes al celor de la Angers, parcă ar fi păcat să nu încercăm deloc.

Orleans - Lucon sub 2,5 goluri (cotă 1,55)

Ştim că săptămâna trecută am nimerit fix singurul meci al celor de la Orleans (liga a treia franceză) în care s-au marcat mai mult de două goluri, dar totuşi trebuie să avem încredere în statistică şi să considerăm partida trecută un accident. Golul înscris la prima fază a meciului ne-a bulversat complet statistica. Orleans, cu un singur meci din 15 în care a depăşit limita impusă de pariu, joacă acasă cu Lucon, formaţie care de cinci partide încoace face numai sub 2,5 goluri.

Waalwijk - Twente 2 (cotă 1,50)

Lupta la vârf este foarte strânsă, iar orice pas greşit al echipelor care se luptă la titlu poate fi speculat imediat de contracandidate. Astfel, FC Twente (locul 3) are nevoie de un succes la Waalwijk, o echipă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Oaspeţii au o formă foarte bună, reuşind recent un succes în deplasare într-o partidă cu un adversar mult mai dificil, AZ Alkmaar.

Citit 3172 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2013 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.