Pariurile zilei: Şase ponturi de jucat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Astra – Steaua ambele marchează (cotă 1,65)

 

Ne-am lămurit la duelul de miercuri dintre cele două echipe că ambele pot marca şi primi goluri foarte uşor. Aşa că mizăm pe cel puţin câte un gol de fiecare parte la o cotă mai mult decât ofertantă.

 

Leeds – Barnsley 1 (cotă 1,75)

 

Gazdele se luptă pentru promovare şi au cea mai bună formă din ligă. Fiind un club cu tradiţie, Leeds Utd ţinteşte urcarea în prima ligă, iar primul pas de făcut e un succes acasă împotriva ultimei clasate, Barnsley.

 

Werder – Leverkusen 2 (cotă 1,75)

 

De câteva meciuri încoace Werder Bremen încasează goluri cu nemiluita, iar de făcut puncte nici nu mai încape vorba, având în vedere golaverajul ultimelor partide. De partea cealaltă, Leverkusen are nevoie de o victorie pentru a-şi consolida poziţia secundă în clasament.

 

Bastia – Montpellier 1, la egal pariul se rambursează (cotă 1,69)

 

Bastia e una dintre cele mai bune echipe de pe teren propriu din Franţa, nu doar în sezonul actual, ci de mai mulţi ani. Cu toate că Montpellier e campioana de acum două sezoane, în ediţia actuală se zbate în lupta pentru evitarea retrogradării. Cota pentru un succes al gazdelor e de 2,50, dar ne luăm măsuri de precauţie şi mizăm pe un succes al celor de la Bastia la cotă de 1,69, cu condiţia ca în caz de egal să ne primim banii înapoi.

 

Metz – Troyes 1 (cotă 2,05)

 

Liderul din liga a doua franceză joacă foarte bine pe teren propriu şi a devenit una dintre marile favorite la promovare. Adversarul e cu nume, dar clasat pe la jumătatea clasamentului, cu o formă foarte slabă şi bilanţ mediocru în deplasare.

 

Zulte Waregem – Oostende 1 (cotă 1,45)

 

Zulte e cea mai bună echipă din Belgia la meciurile de pe teren propriu, cu nouă victorii şi o singură remiză. Oaspeţii vor veni la mica ciupeală, aşa că mizăm pe un succes al gazdelor.

Citit 3407 ori Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2013 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.