BASCHET/ Încă o deplasare pentru Phoenix

BASCHET/ Încă o deplasare pentru Phoenix
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Echipa feminină a clubului Phoenix, nou-promovată în Liga Naţională, va juca sâmbătă, de la ora 13,00, în deplasare cu CSM Universitatea Oradea (în tur, 88-66). Va fi a doua deplasare la rând, după ce gălăţencele s-au impus şi la Bucureşti, săptămâna trecută, pe terenul Rapidului, scor 59-50. Pentru acest meci, marea temere a jucătoarei Beatrice Alaiba este deplasarea lungă şi obositoare.

„Am păşit cu dreptul în acest an prin revanşa cu Rapid Bucureşti. Duelul cu Oradea poate fi tranşat în favoarea noastră, pentru că ne dorim şi am muncit mult şi bine la antrenamente, însă partea cea mai grea, va fi deplasarea, care este foarte lungă şi obositoare”.

Phoenix se află pe locul opt, cu 21 de puncte, şi vizează calificarea în play-off (primele opt clasate). Pentru a reuşi să-şi îndeplinească obiectivul îndrăzneţ pentru o nou-promovată, gălăţencele au nevoie de a scoate puncte din următoarele două partide: cel de azi, de la Oradea, contra echipei de pe de pe zece, iar miercuri, de la ora 18,00, va juca pe teren propriu împotriva celor de la Olimpia CSU Braşov, formaţia aflată pe locul şapte, la egalitate de puncte cu Phoenix.

Altfel, băieţii de 18 ani ai Phoenix LPS vor juca, duminică, pe teren propriu (Sala Sporturilor „Dunărea), de la ora 13,00, cu Dinamo CSS 6 Bucureşti, iar juniorii U14 ai aceluiaşi club vor juca în deplasare: fetele la CSS Târgovişte, băieţii la CS4 Sports Bucureşti. Tot în deplasare, şi tot duminică, se vor disputa şi partidele juniorilor Under 16, fetele la CSS Alexandria, în timp ce băieţii vor juca cu CS4 Sports Bucureşti.

 

Citit 848 ori Ultima modificare Vineri, 24 Ianuarie 2014 14:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.