Oţelul a învins Benfica Luanda, din Angola, în al şaselea joc test din Spania
Foto: Bocar Djumo

Oţelul a învins Benfica Luanda, din Angola, în al şaselea joc test din Spania
Bocar Djumo
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Cu toate că iniţial refuzaseră meciul suplimentar oferit de organizatorii stagiului de pregătire din Spania, cei de la Oţelul au acceptat totuşi să joace, marţi seară, cu Benfica Luanda. A fost a şasea partidă a echipei gălăţene din acest cantonamet, una disputată pe durata a două reprize mai scurte, de câte 35 de minute. Oţelul s-a impus cu scorul de 2-1 (2-0). Primul gol a fost marcat din lovitură liberă de aniversatul zilei din echipa roş-alb-albastră, mijlocaşul Florin Lovin, care a împlinit ieri 32 de ani. A doua reuşită a Oţelului a fost semnată de Henrique, brazilianul finalizând o pasă perfectă a lui Adascăliţei.

Antrenorul Ewald Lienen a început meciul cu mulţi dintre jucătorii care în precedentele partide din Spania evoluaseră destulde puţin: Abraham – Tritz, Moglan, Prestia, S. Ilie – Lovin, Miron – Pungă, Djumo, Adăscăliţei – Henrique.

În repriza a doua au mai jucat Sipovici, Mişelăricu, Marus şi Gavrilă.

În precedentele cinci jocuri de pregătire susţinute în Spania, Oţelul a terminat la egalitate, scor 3-3, cu  Videoton (Ungaria), a învins cu 2-1 pe Lyubimets (Bulgaria), cu 1-0 pe Zawisza (Polonia), cu 2-0 pe Legia Varşovia şi apoi a remizat cu echipa campioană a Chinei, Guangzhou, scor 1-1.

Până la final acestui cantonament, Oţelul va mai susţine un singur meci de pregătire, cu Dinamo Moscova, joi, 13 februarie, cu o zi înaintea întoarcerii acasă

Citit 1586 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2014 10:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.