Miercuri seară, toate drumurile duc la Sala Sporturilor/ Arcada şi Phoenix joacă în cuplaj, meci cu miză importantă

Miercuri seară, toate drumurile duc la Sala Sporturilor/ Arcada şi Phoenix joacă în cuplaj, meci cu miză importantă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa masculină de volei Arcada Galaţi şi cea feminină de baschet Phoenix vor evolua în această seară pe teren propriu, ambele în prima ligă, cele două partide urmând să se desfăşoare în cuplaj, la Sala Sporturilor Dunărea.

Primii vor evolua voleibaliştii, cu începere de la ora 16,30, care vor întâlni pe Volei Municipal Zalău, în cadrul etapei a 18-a din Divizia A1. Aflată pe locul opt în clasament, formaţia gălăţeană va avea o misiune dificilă în faţa echipei de pe locul secund.

Apoi, de la ora 18,30, va avea loc o partidă foarte interesantă, fie doar şi prin prisma mizei, în Liga Naţională de baschet feminin, cea dintre Phoenix Galaţi şi Olimpia CSU Braşov, care fusese amânată în urmă cu două săptămâni din cauza condiţiilor meteorologice ce au împiedicat deplasarea echipei braşovene. După 17 etape, Phoenix este pe locul 8 în clasament, ultimul care asigură accesul în play-off, precedată chiar de adversara din această seară, care are două victorii în plus, astfel că formaţia gălăţeană are nevoie să câştige pentru a mai păstra şanse la locul 7. În plus, Phoenix are nevoie să se impună şi pentru a nu risca să fie depăşită de Danzio Timişoara, echipă aflată pe locul 9 cu o singură victorie mai puţin. În tur, Olimpia a învins pe Phoenix, la Braşov, cu 81-72.

Citit 1149 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2014 10:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.