Pariurile zilei: Doar pe Europa League

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Genk – Anji 1 (cotă 1,70)

 

După 0-0 în deplasare cu Anji, ultima clasată din prima ligă rusă, Genk se poate califica doar printr-o victorie, care ar fi şi logic să apară, conform valorii superioare. Genk joacă bine pe teren propriu şi e o formaţie obişnuită cu participarea în cupele europene în ultimii ani. Pe de altă parte, e puţin probabil ca Anji să marcheze în Beglia, aşa că putem specula şi un pont de sub 2,5, ori oaspeţii nu marchează, sau cei mai curajoşi s meargă pe 1 şi sub 2,5.

 

FC Basel – Maccabi Tel-Aviv 1 (cotă 1,70)

 

Încă de la tragerea la sorţi FC Basel era cotată favorită certă în dubla cu Maccabi Tel-Aviv. FC Basel a scos un 0-0 în Israel, aşa că victoria e unica variantă pentru a trece mai departe. Având în spate experienţa sezonului trecut, atunci când elveţienii au ajuns până în semifinalele Europa League, fiind eliminaţi de Chelsea (câştigătoarea ediţiei), e clar că FC Basel porneşte cu prima şansă.

 

Tottenham – Dnepr 1 (cotă 1,55)

 

Cine a văzut manşa tur dintre Dnepr şi Tottenham ştie că acel meci s-a încheiat nedrept cu victoria formaţiei din Ucraina, scor 1-0. Englezii au ratat foarte mult, inclusiv o ocazie de singur cu poarta goală prin Soldado. E clar că Tottenham va forţa şi mai tare în acest meci pentru că are de recuperat golul încasat în deplasare, aşa că 1 solist pare un pariu decent.

Citit 2205 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Februarie 2014 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.