Pariurile zilei: Să bată gazdele!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Dijon – Creteil 1 (cotă 1,60)

 

Astăzi ne-am orientat doar pe meciuri de „1” solist. Mai întâi, în liga secundă din Franţa, Dijon merge ceas „acasă”, având trei victorii la scor în ultimele trei partide disputate pe teren propriu şi un bilanţ foarte bun: nouă victorii şi două remize din 12 partide. În clasamentul la zi, Dijon e pe patru şi urmăreşte locul trei, care garantează promovarea în Ligue 1. De partea cealaltă, Creteil e la jumătatea clasamentului, iar în deplasări s-a mulţumit de regulă cu puţin, să ciupească un punct, în special pe terenul formaţiilor mai slab cotate.

 

Dordecht -  Siitard 1 (cotă 1,65)

 

Tot din liga secundă, dar de această dată din Olanda, am ochit un meci de „1” solist. Liderul seriei, FC Dordecht, a rămas doar cu trei puncte avans faţă de locul doi, aşa că trebuie să abordeze foarte serios finalul de campionat. Dordecht e cea mai bună din ligă şi la capitolul meciuri de pe teren propriu, având nouă succese în 13 jocuri.

 

Ruch – Widzew Lodz 1 (cotă 1,65)

 

Forma excelentă a celor de la Ruch (locul trei) a continuat şi în acest an, reuşind două victorii importante în faţa unor adversari dificili în primele două partide din 2014. De partea cealaltă, Widzew Lodz s-a afundat şi mai tare pe ultimul loc, fiind din ce în ce mai departe de salvarea de la retrogradare. Până acum, formaţia din Lodz a fost numai bună de pariat împotrivă la jocurile de „afară”, având 11 înfrângeri din tot atâtea partide.

Citit 3050 ori Ultima modificare Joi, 27 Februarie 2014 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.