Pariurile zilei: Diferenţe mari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reading - Yeovil 1 (cotă 1,60)

Reading trage tare pentru a prinde un loc de play-off pentru promovarea în Premier League, iar pentru a-şi păstra şansele intacte are nevoie de un succes împotriva ultimei clasate din Championship, Yeovil. În ultimele cinci deplasări, Yeovil a pierdut patru partide şi a încasat 14 goluri, ceea ce ne dă speranţe şi mai mari pentru un succes al gazdelor. Reading are un singur punct avans faţă de Wigan, dar are şi un meci mai puţin. Astfel, un pas greşit cu ultima clasată i-ar diminua considerabil şansele de a prinde locul de play-off.

Rotherham - Notts County 1 (cotă 1,65)

Gazdele sunt pe cale să-şi consolideze locul de play-off ocupat în acest moment, dar pot spera şi la mai mult, dacă vor continua seria bună de rezultate din ultima vreme. Rotherham e a doua cea mai în formă echipă din liga a treia engleză, iar adversarul e vulnerabil, Notts County fiind penultima clasată. Oaspeţii au cele mai multe înfrângeri din serie şi cel mai slab bilanţ de pe teren străin.

Halifax - Tamworth 1 (cotă 1,75)

Halifax era departe dacă ar fi contat doar meciurile de pe teren propriu. Gazdele au un bilanţ excelent la meciurile de acasă, cu 40 de puncte obţinute (în total au 48) din 17 partide. De partea cealaltă, Tamworth e penultima, traversând şi o formă foarte slabă, cu puncte cedate chiar şi contra codaşilor de la Hyde.

Citit 2312 ori Ultima modificare Vineri, 28 Februarie 2014 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.