Cristian Ciocan va fi susţinut de Marcel Răducanu pentru confruntarea cu Airich

Cristian Ciocan va fi susţinut de Marcel Răducanu pentru confruntarea cu Airich
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cristian Ciocan se pregăteşte pentru primul său meci din 2014, în care îl va înfrunta pe germanul Konstantin Airich, originar din Kazahstan. Pugilistul gălăţean va boxa cu Airich, pe 11 aprilie, la Berlin, urmând să fie susţinut din vecinătatea ringului de o parte din familia celebrului fost fotbalist Marcel Răducanu, stabilit în Germania. Conform www.ziarulring.ro, Ciocan a trimis două invitaţii pentru Marcel Răducanu şi unul dintre fiii acestuia, cu care s-a împrietenit în ultima perioadă.

"Vorbesc de câteva luni cu unul dintre băieţii lui Marcel Răducanu. Ei locuiesc în Dortmund şi tot mi-am propus să le fac o vizită, însă timpul chiar nu mi-a permis. Am înţeles de la fiul său că şi domnul Marcel Răducanu vrea să mă cunoască. Pentru a împuşca doi iepuri dintr-o lovitură, am stabilit să le trimit două invitaţii pentru gala de la Berlin. Marcel Răducanu e o legendă în Germania, ar fi o onoare pentru mine să-l cunosc", a spus Ciocan. Marcel Răducanu este scouter al celor de la Borussia Dortmund şi fost fotbalist la clubul german, la Steaua Bucureşti şi la FC Zurich. Răducanu a strâns şi 21 de partide în tricoul echipei naţionale a României în perioada 1976-1981.

Referitor la meciul cu Airich, Ciocan a intrat în linie dreaptă cu pregătirile, fiind în cantonamentul de o lună dinaintea partidei. Cristian Ciocan este campion european la versiunea WBO. Sportivul originar din Pechea a reuşit trei victorii din tot atâtea partide în 2013, învingându-i pe Oleg Mazikin, Leif Larsen şi Kevin Johnson. În cazul unui succes cu Airich, Ciocan are şanse mari să boxeze apoi cu Vladimir Kliciko, campion mondial la toate versiunile importante din categoria grea.

Citit 1478 ori Ultima modificare Marți, 11 Martie 2014 12:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.