Situaţie inedită/ HC Danubius a avut preşedintele pe post de antrenor
Foto: FOTO: www.zerofotbal.ro

Situaţie inedită/ HC Danubius a avut preşedintele pe post de antrenor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană a fost condusă de pe banca tehnică, la ultimul meci disputat în liga secundă, de Dan Pantea, antrenorul Valeriu Costea fiind ocupat cu un turneu de junioare


Echipa feminină gălăţeană HC Danubius a evoluat sâmbătă, în deplasare, în compania echipei ACS Şcoala 181 Bucureşti, într-o partidă din cadrul etapei a 18-a din liga secundă, cu preşedintele clubului, Dan Pantea, în postura de coordonator de pe banca tehnică. Meciul s-a încheiat cu victoria bucureştencelor, scor 42-34.

În acest timp, Valeriu Costea, antrenorul formaţiei gălăţene, se afla la Buzău, cu echipa de junioare III a propriului club, ACS Dream Stars, angrenată în lupta pentru calificarea în turneul semifinal.

Preşedintele Dan Pantea a spus că a fost vorba doar de o excepţie, într-o situaţie specială. „Valeriu Costea avea un turneu important, miza fiind calificarea în faza semifinală de pe primul loc (n.r. – Campionatul Naţional de junioare III) şi am stabilit de comun acord să meargă acolo, în condiţiile în care noi oricum nu aveam şanse să emitem pretenţii în meciul de la Bucureşti. A fost doar o situaţie de excepţie, eu am stat pe bancă doar în timpul acestui joc, pregătirea a fost făcută de antrenor”, a explicat Dan Pantea situaţia inedită de la această partidă.

În clasament, ACS Şcoala 181 Bucureşti se află pe locul patru, cu un avans de 17 puncte faţă de Danubius, care este pe locul şase.

Dream Stars şi CSŞ, la turneele semifinale

Turneul de junioare III la care Valeriu Costea a fost prezent cu ACS Dream Stars a fost penultimul din seria C a Campionatului Naţional, din care fac parte alte trei echipe gălăţene, CS Şcolar, ACS Danubius 2010 şi Handbal Art, alături de LPS şi Handbal Municipal, ambele din Buzău. Practic, cele două calificate la turneele semifinale se ştiau dinaintea disputelor de la Buzău, Dream Stars şi CSŞ având un avans considerabil în clasament. Miza a reprezentat-o primul loc, care permite intrarea în faza semifinală într-o grupă cu adversari mai accesibili. În meciul derbi, Dreams Stars a învins pe CSŞ cu 18-16, asigurându-şi astfel prima poziţie, loc pe care nu-l mai poate pierde la ultimul turneu al seriei, ce va fi organizat de CSŞ.

Ex. foto: Dan Pantea, în timpul meciul de sâmbătă, de la Bucureşti

Citit 1269 ori Ultima modificare Luni, 10 Martie 2014 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.