Ponturile zilei: Pentru cine respectă cota

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Leverkusen – Braunschweig 1 (cotă 1,35)

Leverkusen a dat semne că a ieşit din perioada nefastă prin victoria de la Augsburg din etapa trecută. Aflată pe locul patru, Bayer încă mai are şanse să urce pe trei, care duce direct în grupele UCL, dar poate coborî şi pe 5 şi să nu mai prindă nici măcar preliminariile Ligii Campionilor. Victoria în faţa ultimei clasate este obligatorie. O cotă mai mică faţă de cele obişnuite din ponturile noastre, pentru cine are respect faţă de cote

Bayern Munchen – Hoffenheim peste 2,5 (cotă 1,22)

Cotă micuţă, dar e păcat să o ocolim. „Hoffe” e celebră pentru jocurile cu goluri multe, ar fi culmea să nu fie aşa şi acum, tocmai cu Bayern, care dă în medie trei goluri pe meci.

Empoli – Juve Stabia 1 (cotă 1,45)

Empoli e pe locul doi, ultimul direct promovabil, iar un paş greşit cu ultima clasată, deja retrogradată, nu-i este permis, pentru că sunt patru echipe cu cel mult trei puncte mai puţin care abia aşteaptă să aşa pleaşcă.

FC Clinceni – Dunărea Galaţi 1 (cotă 1,40)

Meciul este fără nicio miză, iar Dunărea are mari probleme de efectiv, cu un singur fundaş central de meserie care poate juca în acest meci.

Tigre – San Lorenzo sub 2,5 (cotă 1,42)

Meci care se joacă duminică noapte, în prima ligă argentiniană, între două echipe care primesc goluri puţine şi marchează la fel, rar. Tigre s-a încadrat în coordonatele acestui tip de pariu în toatele cele nouă jocuri, iar San Lorenzo a avut doar două din nouă peste, cu trei goluri.

Citit 6992 ori Ultima modificare Vineri, 28 Martie 2014 10:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.