Pariurile zilei: Să fie weekend cu încasări!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bastia – Sochaux 1 (cotă 2,25)

Bastia este cunoscută ca o echipă redutabilă pe teren propriu, cu un public ce pune o presiune uriaşă pe adversar. A avut probleme acasă doar cu echipele de pe primele locuri, iar acum are un adversar din coadă. Sochaux este penultima, iar în deplasare este praf, în ultimele şapte luni scoţând doar două egaluri chinuite, cu modestele Ajaccio, ultimul loc, respectiv Valenciennes, echipa care o precede în clasament. Măcar de dragul cotei şi tot merită încercat.

Kosice – Nitra 1 (cotă 1,75)

Gazdele sunt pe locul cinci în prima ligă slovacă, la un singur punct de a treia poziţie, care duce în Europa League. Kosice este şi în formă bună, neînvinsă în cele cinci etape din acest an (trei victorii), astfel că n-ar trebui să se împiedice de ultima clasată.

Chesterfiled – Newport 1 (cotă 1,65)

În a patra ligă engleză, gazdele au nevoie de victorie pentru a-şi consolida locul trei, ultimul direct promovabil. Chesterfield  nu ne-a prea dezamăgit până acum, mai ales când i-am pariat la meciuri jucate acasă. Normal aşa ar trebui să fie şi acum, joacă cu ocupanta locului 16, fără griji, Newport fiind şi într-o formă jalnică: în ultimele 11 etape a câştigat un singur meci, cu ultima clasată.

Herta Berlin – Hoffenheim peste 2,5 (cotă 1,55)

Deja putem spune că e o cotă mare la acest tip de pariu când vorbim de „Hoffe”, formaţie care a avut doar trei jocuri din 28 în care totalul golurilor a fost mai mic de trei. Partida se joacă duminică.

Gateshead – Tamworth 1 (cotă 1,50)

Gazdele sunt în mare formă, vin după patru victorii şi un egal şi au mare nevoie să câştige pentru a rămâne pe un loc care să le ducă în barajul de promovare. Nu prea au cum să nu învingă, joacă cu penultima, formaţie cu un egal şi în rest eşecuri în ultimele şase runde.

Atletico Madrid – Villareal 1 (cotă 1,50)

Liderul din Spania n-are un meci prea uşor, Villareal e pe şapte şi încă are şanse să urce pe loc de Europa League. Totuşi, motivaţia şi potenţialul celor de la Atletico sunt prea puternice pentru a crede că va călca strâmb în lupta pentru titlu tocmai acum.

Alte meciuri bunicele din „lista lungă” pentru sâmbătă: FC Botoşani – Corona 1 (cotă 1,60), Wigan – Leeds 1 (cotă 1,55), Heerenven – PSV peste 2,5 (cotă 1,45),

Citit 4090 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.