Oţelul a pierdut prima finală a supravieţurii

Oţelul a pierdut prima finală a supravieţurii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Primirea licenţei a însemnat gaz aruncat peste cele două echipe ce dănţuie pe jar în hora retrogradării, ieşind un început de meci în flăcări, cu şase ocazii uriaşe ratate în primele opt minute. Oţelul a dictat ritmul, tonul fiind dat de Marquinhos din primele secunde, cu o finalizare puţin alături după ce a driblat trei adversari. Giurgiu (4’) – şut peste de la marginea careului, din nou Marquinhos (6’) - singur cu portarul, apoi Prestia (7’) – şut în forţă, puţin alături, acestea au fost uriaşele ratări ale gălăţenilor din startul meciului, urmate de replica imediată a oaspeţilor, cu Sârghi respingând în extremis din faţa lui Guera. Apoi, vâlvătaia s-a domolit, Oţelul mai având doar încă o mare şansă, o reluare cu capul a lui Sârghi, peste, din patru metri.

A doua repriză a început cu o nouă ocazie uriaşă a gazdelor, cu Tudorie (47’) irosind din zece metri, poziţie centrală, o centrare perfectă a lui Popescu. Apoi, cei de la Săgeata au îndrăznit mai mult, fiind răsplătiţi de golul lui Pană (58’), care a pus capul la centrarea ideală a lui Peteleu, după ce cu un minut înainte portarul Goigoechea scosese cu dificultate şutul lui Guera de la distanţă.

Oţelul a încercat să revină, a pus presiune, dar prima oportunitate de a egala au avut-o târziu (81’), când Astafei, Lovin şi Tudorie, cu poarta goală în faţă, n-au reuşit să ajungă la centrare. La fel a fost şi cu Sipovici (89), pentru ca în prelungiri portarul Panagopoulos să se arcuiască la capul lui Giurgiu, securizând o victorie uriaşă pentru echipa sa

Citit 3458 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.