OȚELUL, cu TREI ELIMINAȚI, a PIERDUT în faţa celor din Chiajna
Foto: Alex Tudorie (centru), marcatorul Oţelului

OȚELUL, cu TREI ELIMINAȚI, a PIERDUT în faţa celor din Chiajna
Alex Tudorie (centru), marcatorul Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a pierdut, sâmbătă seară, partida de pe teren propriu contra celor de la Concordia Chiajna, scor 1-2 (0-0), din cadrul etapei a doua din Liga I. Golurile au fost marcate de Tudorie (min. 54), respectiv Purece (min. 68 şi 85).

Prima repriză a fost dominată de oaspeţi, care au avut cea mai mare ocazie de a marca în minutul 37, când Boldrin a tras în bara laterală. De partea cealaltă, Oţelul a avut două oportunităţi, prin Zaharia (18’) şi Tudorie (39’), la ambele respingând portarul Matache.

În minutul 43, la o minge peste apărarea gălăţeană, Serediuc a sprintat dintre fundaşii centrali gălăţeni, a scăpat singur cu portarul, Abraham a ieşit şi a faultat în afara careului în postură de ultim apărător, fiind eliminat. A ieşit Avdic şi în poarta Oţelul a intrat cu dureri la umărul stâng Vlasie, cel care iniţial trebuia să fie titular dar s-a accidentat la încălzire.

Repriza secundă a fost începută cu alte câteva modificări în echipa Oţelului, fundaşul dreapta Marus l-a înlocuit pe mijlocaşul Vasile Gheorghe, Cojoc a trecut în centrul liniei mediene de pe flancul drept al apărării, iar pe stânga Dan Popescu şi Murgoci au făcut schimb de locuri, cu ultimul urcat în linia mediană. Nu pentru mult timp, dar de ajuns pentru ca pe contraatac Murgoci să centreze perfect la colţul pentru Tudorie, care a împins mingea în plasă din alunecare, în minutul 54.

Concordia a egalat în minutul 68 din lovitură liberă de la marginea careului prin Purice, la o minge uşoară scăpată de portarul Vlasie.

Oţelul a încercat să reziste dar n-a reuşit decât până în minutul 85, când Purece a marcat cu capul pentru 1-2, la o centrare la colţul scurt din corner. În minutul 87 arbitrul Alexandru Tudor a mai eliminat un jucător al Oţelului, pe Karlic pentru al doilea cartonaş galben. Chiar şi aşa, la ultima fază a meciului Oţelul a avut şansa egalării, o reluare la un corner fiind respinsă de pe lina porţii, apoi Tudor l-a eliminat şi pe Cojoc. Echipa gălăţeană a pierdut din două faze fixe şi rămâne fără niciun punct după două etape.

Oţelul a jucat în următoarea alcătuire: Abraham – Cojoc, Mişelăricu, Sipovici, Murgoci (Serkan Ciftci 64’) – Karlik, V. Gheorghe (Marus 46’) – Zaharia, Avdic (42’ Vlasie), D. Popescu – Tudorie

 

Citit 2487 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 August 2014 23:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.