Antrenorul OŢELULUI cere spirit de echipă şi organizare pentru meciul cu Pandurii

Antrenorul OŢELULUI cere spirit de echipă şi organizare pentru meciul cu Pandurii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Din lotul Oţelului pentru acest joc fac parte, pentru prima dată, Florin Cernat şi portughezul Brigido


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca în această seară, în deplasare, cu Pandurii Tg. Jiu, în cadrul etapei a IX-a din Liga I, sub presiunea nevoii acute de puncte: dacă pierde, coboară pe penultima poziţie din clasament.

Acesta va fi primul meci al Oţelului pregătit de antrenorul Tibor Selymes, pentru că nu se poate vorbi despre aşa ceva la precedenta partida, cea câştigată în "Cupa României" la Brăila, în condiţiile în care tehnicianul preluase echipa doar cu o zi înainte. Selymes şi-a făcut temele din timp, asistând la jocul din etapa trecută al adversarei de astăzi. „Am fost la ultimul lor meci, în zece oameni au dominat Astra, au jucat foarte bine. Este o echipă foarte bine organizată şi bine pregătită fizic, cu un lot foarte bun, au jucători de mare valoare, care pot face diferenţa”, a subliniat antrenorul Oţelului.

Tibor Selymes a spus că pentru a nu pierde aceste joc este nevoie în primul rând de unitate în lotul său, mizând pe forţa grupului. „Trebuie să fim o echipă cu adevărat, nu ca la Brăila, când parcă ne adunasem de prin currtea şcolii. Să fim bine organizaţi şi să dăm maximum”, a declarat Selymes.

Mesajul său pare să fi fost înţeles de jucători. „O să fie altceva faţă de jocul de la Brăila, trebuie să fim mai concentraţi şi mai ales să fim compacţi, să fim o echipă cu adevărat”, a declarat portarul Hotoboc, cel care va fi din nou titular, în condiţiile în care Plopeanu este accidentat şi se estimează că va lipsi încă două săptămâni. „Suntem o echipă, vom arăta asta pe teren”, a întărit Dan Popescu spusele coechipierului său.

În partida din această seară este foarte posibil să intre în echipă pentru prima dată de când au semnat cu Oţelul, în urmă cu o săptămână şi jumătate, mijlocaşii Florin Cernat şi portughezul Ruben Brigido. Cei doi au recuperat din decalajul pe care l-au avut faţă de coechipieri din punct de vedere al pregătirii fizice şi au fost incluşi în lotul care a făcut deplasarea la Tg. Jiu. Nu lipsesc nici ceilalţi patru jucători care au venit la Oţelul cam în acelaşi timp cu cei menţionaţi, Emil Jula, Helder Tavares, Răzvan Grădinaru şi Iulian Popa.

În schimb, în afară de Plopeanu, nu pot juca din cauza accidentărilor Zaharia şi Avdic, în timp ce Murgoci este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Partida Pandurii Tg. Jiu - Oţelul Galaţi va începe la ora 18.30 şi va fi televizată de Look TV.

Citit 1427 ori Ultima modificare Duminică, 28 Septembrie 2014 20:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.