Mai sunt doar trei zile pentru înscrieri la Semimaratonul Galaţi 2014

Mai sunt doar trei zile pentru înscrieri la Semimaratonul Galaţi 2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Semimaratonul Galaţi, care se va defăşura duminică, 12 octombrie, în organizarea grupului de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Galaţi, Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport, Asociaţiei Judeţene de Atletism şi Primăriei Municipiului Galaţi, se află pe ultima sută de metri cu înscrierile.

Toţi cei care vor să alerge pentru sănătatea lor şi pentru comunitate mai au la dispoziţie doar trei zile pentru a se înscrie şi pentru a alege una din cele 11 cauze spre care se vor duce o parte din taxele de participare. Taxa pentru semimaraton este de 70 de lei de persoană, pentru ştafetă este de 50 de lei de membru de echipă, iar pentru cursa populară (cros) este de 30 de lei.

Cursa de semimaraton va avea loc pe Faleza superioară, din zona Aleii de la P-uri (de la „Fata pe valuri”- cunoscută publicului ca „Nespălata”) până la Grădina Botanică (înaintea de Ivas), traseu care va fi parcurs de trei ori. Crosul se va desfăşura de la P-uri până în dreptul restaurantului Blue Aqua şi retur.

"Cu prima ediţie, vrem să arătăm autorităţilor, dar şi comunităţii locale că, la Galaţi, se doreşte organizarea unui astfel de eveniment, că sunt potenţiali participanţi. Până în acest moment, avem înscrişi şi din România, zonele limitrofe Galaţiului, dar şi de peste hotare", ne-a declarat Cristi Ochiu, organizatorul evenimentului.

Înscrierile pentru semimaraton şi ştafetă sunt deschise până pe 8 octombrie, cu confirmarea pe site-ul fundaţiei până pe 10 octombrie (prin achitarea taxei). Pentru cros luăm în calcul inclusiv înscrierea la faţa locului, duminică, 12 octombrie. Înscrierile se pot face pe site-ul http://fundatiacomunitaragalati.ro.

Citit 1570 ori Ultima modificare Luni, 06 Octombrie 2014 11:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.