Oţelul vrea un „INTERNAŢIONAL” de tineret

Oţelul vrea un „INTERNAŢIONAL” de tineret
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Oțelul a învins echipa de liga a IV-a Noua Generație Măcin, din județul Tulcea, scor final 10-0 (4-0 la pauză), într-o partidă amicală disputată sâmbătă, la Galaţi. Au înscris Cernat de două ori, Jula și Brigido în prima repriză, iar în repriza secundă au marcat Tavares de trei ori, Cristea, Mișelăricu și Mihai Leca. Acesta din urmă este un fundaş central venit în probe, care a lăsat o impresie favorabilă, astfel că s-au demarat negocierile, cei de la Oţelul sperând ca acestea să se finalizeze cât mai repede cu semnarea contractului.

Leca are 22 de ani, s-a lansat la Concordia Chiajna, având 59 de meciuri jucate în Liga I cu această formaţie, destul de multe la vârsta sa. De asemenea, Leca are şapte partide jucate în echipa naţională de tineret. El este liber de contract, fiind prins la mijloc în conflictul dintre fostul antrenor al echipei din Chiajna, Ionuţ Chirilă, şi cel actual, Şumudică.

În amicalul de sâmbătă, Oţelul a jucat prima repriză în alcătuirea: Hotoboc – Cojoc, Miron, Karlik, Popescu – Popa, Cucu, Cernat, Grădinaru, Brigido – Jula.

În repriza a doua ca fundaş stânga a jucat antrenorul secund Daniel Florea, într-o echipă în formula: Abraham – Mișelăricu, Lonis, Sipovic, Florea – Leca, Nicola Berti, Tavares, Milea, Zaharia – Cristea.

Lonis este fundaşul central francez venit în probe acum două săptămâni, care nu va fi păstrat în lot.

Următorul meci pentru Oţelul va fi sâmbătă, 18 octombrie, la Chiajna, cu FC Viitorul, în etapa a 11-a din Liga I.

Citit 1844 ori Ultima modificare Duminică, 12 Octombrie 2014 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.