UPDATE / Arcada a triumfat în setul decisiv

UPDATE / Arcada a triumfat în setul decisiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Voleibaliştii de la Arcada au jucat al treilea meci la rând în cinci seturi, spre deosebire de precedentele acum reuşind să câştige: 3-2 (15-10 în tie-break) cu VCM Zalău.


 

În acest weekend patru dintre echipele gălăţene angrenate în Campionatele Naţionale vor evoluat pe teren propriu. Astăzi, de la ora 11,00, voleibalistele de la CSU vor juca în compania colegelor de la CSM Piteşti, în Divizia A2 de volei, la Sala Siderurgistul de la ora 11,00. Cum gălăţencele nu au cunoscut încă gustul victoriei în acest campionat, acestea speră ca în compania piteştencelor să „ spargă gheaţa”, chiar dacă adversarele se află pe un loc fruntaş în clasament.

După-amiază, la Sala Sporturilor „Dunărea” este programată o partidă de mare atracţie în Divizia A1 de volei. Jucătorii de la Arcada (locul 6, cu 17 puncte) primesc vizita unei echipe de top, Volei Municipal Zalău (locul doi, cu 31 puncte). Un meci deosebit de important pentru ambele grupări, pe care gălăţenii îl abordează cu toată hotărârea într-un rezultat favorabil. Dacă au câştigat de două ori câte două seturi (scor 2-3) în faţa campionilor de la Tomis Constanţa, de ce nu ar reuşi o surpriză plăcută în faţa zălăuanilor, mai ales că au fost foarte aproape de victorie în partida din tur, din deplasare? Din lotul echipei gălăţene pentru acest meci face parte şi noua achiziţie Alexandru Zahar, venit de la Tomis. Întâlnirea, care contează pentru etapa a doua a returului, va începe de la ora 14,45 şi va fi televizată în direct de Digi Sport.

Duminică, la Sala „Dunărea”, va fi cuplaj handbal – futsal. Handbalistele de la Danubius CSU vor juca cu HC Piatra Neamţ, în etapa a II-a din returul eşalonului secund, de la ora 11,00.

Apoi, cu începe de la ora 13.30, vor evolua vor evolua fotbaliştii de la United, mari favoriţi în partida cu Clujana Cluj, în cadrul etapei a 14-a din Liga I la futsal.

Tot duminică, formaţia masculină de baschet Phoenix „U” (eşalonul doi) va juca la Sala "Dunărea" de la ora 17,00 cu formaţia Cuza Sport Brăila.

Citit 1326 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.