Pugilistul Lucian Bute revine în ring! Gălăţeanul are alţi antrenori

Pugilistul Lucian Bute revine în ring! Gălăţeanul are alţi antrenori
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După o perioadă de pregătire în care s-a antrenat alături de Freddie Roach, Bute şi-a schimbat iarăşi stafful tehnic. Pugilistul gălăţean stabilit în Canada se pregăteşte acum cu fraţii Howard şi Otis Grand, din Montreal. Bute pare să fi găsit o chimie bună cu cei doi fraţi, care i-ar permite să-şi găsească calea spre succes.

Gălăţeanul se antrenează de aproape două luni, în Dorval (n.r. în vestul Montrealului), alături de Howard şi Otis. „Am o viaţă aici, o familie, nu pot merge mereu în California, unde se antrenează cei mai mulţi dintre boxeri”, a precizat Bute, într-un interviu acordat unui canal de sport canadian.

Armonia pare să se fi instalat deja între Bute şi cei doi antrenori. „Howard cunoaşte foarte bine boxul. A fost şi el boxer şi antrenor şi mă poate învăţa multe lucruri. Am încredere în el”, a mai spus Bute.

Lucian Bute se antrenează intens în vederea revenirii în ring, pe 15 august, după o pauză de mai bine de un an. Pugilistul român a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată, după ce românul s-a accidentat la spate. Lucian Bute a devenit deţinător al centurii de campion mondial în versiunea IBF la categoria supermijlocie în 2007, titlu pe care şi l-a apărat cu succes de nouă ori, până în 2012. Obiectivul său este să redevină deţinător al centurii de campion mondial. „Obiectiv: Titlul Mondial la Super Mijlocie! Sunt in grafic cu pregatirea”, a spus Bute, pe Facebook, în urmă cu o lună.

Citit 1319 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iulie 2015 11:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.