Dansatorii clubului gălăţean Fantezia au devenit vicecampioni mondiali de tineret

Dansatorii clubului gălăţean Fantezia au devenit vicecampioni mondiali de tineret
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dansatorii clubului gălăţean Fantezia, Raul Faliboga şi Loredana Buţea s-au clasat pe locul doi la proba de Standard din cadrul Campionatului Mondial de Tineret de la Rimini (Italia).

România a fost reprezentată la două categorii, Standard Tineret prin perechea Faliboga-Buţea, respectiv la „10 Dansuri” - Juniori II, prin Alin Beca şi Cătălina Ţampău, de la clubul Authentic Dance Sport 2007 Bacău, aceştia din urmă devenind şi ei vicecampioni mondiali.

„Suntem în culmea fericirii pentru reuşita celor doi dansatori. Cum pentru ei acesta a fost ultimul an în care mai puteau concura la tineret, aşteptările ne-au fost mari. Ne-am fi dorit să cucerim titlu, dar este foarte greu să te lupţi cu şcoala de dans rusă”, a declarat Marian Adam, preşedintele clubului Fantezia. 

„Anul viitor, Raul Faliboga şi Loredana Buţea vor porni pe un drum anevoios, având în vedere că vor concura alături de perechi consacrate, care se află poate şi de zece ani în competiţiile pentru adulţi. Mai avem totuşi şanse să concurăm la categoria Under 21”, a mai spus Adam.

Citit 1696 ori Ultima modificare Luni, 13 Iulie 2015 19:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.