UPDATE / Accidentată, Halep a luptat eroic şi a împins finala de la Toronto în decisiv, unde n-a mai putut continua

UPDATE / Accidentată, Halep a luptat eroic şi a împins finala de la Toronto în decisiv, unde n-a mai putut continua
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

UPDATE: Simona Halep a abandonat în setul trei al finalei de la Toronto. A pierdut primul set cu 6-7, iar în al doilea a acuzat o accidentare la piciorul stâng, apoi i s-a făcut rău, medicii controlându-i glicemia şi tensiunea. Chiar şi aşa, a revenit miraculos de la 2-4 şi 3-5, pentru a câştiga setul cu 7-6. Însă, n-a mai rezistat până la cap şi a fost nevoită să se retragă în setul decisiv, la scorul de 0-3, aclamată de numeroşii spectatori români din tribune.


 

Jucătorea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie nr. 2, o va întâlni pe Belinda Bencic, locul 20 WTA, în finala „Rogers Cup”, după ce sportiva elveţiană a învins-o, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe Serena Williams, lidera ierarhiei mondiale, în penultimul act al competiţiei cu premii de 2,5 milioane de dolari de la Toronto.

La rândul ei, Halep s-a calificat în finala Rogers Cup, după ce a câştigat, sâmbătă, partida din semifinalele turneului Premier 5 de la Toronto, disputată cu italianca Sara Errani, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, scor 6-4, 6-4.

Cu Bencic, Halep a mai jucat o singură dată, anul trecut, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, când românca s-a impus cu scorul 6-4, 6-1.

Finala turneului de la Toronto va avea loc duminică, de la ora 20.00, fiind transmisă în direct de canalul de televiziune Dolce Sport.

În foto, Simona Halep, în mijlocul numeroşilor români care o susţin la Toronto (sursa foto: Facebook Simona Halep)

Citit 1805 ori Ultima modificare Duminică, 16 August 2015 23:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.