Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Una dintre cele mai importante competiţii din lumea dansului sportiv, German Open Championship (GOC), desfăşurată la Stutgart, a reunit pe ring peste 4.500 de perechi din întreaga lume, care au concurat în 41 de probe. România a fost reprezentată de 80 de perechi, printre care şi cele ale clubului gălăţean Fantezia: Rareş Vădana - Tea Neculae, Rareş Lefter - Maria Hârtopeanu, Cosmin Lupoaie - Maria Radu, Raul Faliboga - Loredana Buţea (Brăila) şi Mihai Paraschiv - Diandra Illeş (Authentic Bacău), coordonator Andreea Adam.

Dansatorii gălăţeni au reuşit să aducă României două medalii. Raul Faliboga şi Loredana Buţea au câştigat medalia de argint la proba Standard Tineret, iar perechea Rareş Vădana şi Tea Neculae a câştigat medalia de bronz la „Opt Dansuri” - Juvenil II.

Celelalte rezultate ale dansatorilor gălăţeni au fost: locul cinci pentru perechea  Rareş Lefter - Maria Hârtopeanu (Juvenil I, Standard), locul şapte pentru perechea Cosmin Lupoaie - Maria Radu (Standard) şi locul 18 pentru perechea Mihai Paraschiv - Diandra Illeş, în Grand Slam, unde au concurat peste 300 de perechi.

„Per ansamblu, rezultatele obţinute de sportivii noştri sunt foarte bune. Suntem bucuroşi că am putut să ne aducem şi noi aportul şi să menţinem România pe un loc bun”, a declarat Marian Adam, preşedintele Clubului Fantezia.

România a încheiat concursul pe locul al patrulea, cu nouă medalii: trei de aur, patru de argint şi două de bronz, în timp ce podiumul a fost ocupat de Rusia (locul I), Gemania (locul II) şi Italia (locul III).

Dansatorii de la Fantezia vor avea parte de o scurtă vacanţă, urmând ca în 5-6 septembrie să participe la prima competiţie oficială din sezonul de toamnă, "Cupa Callatis", de la Mangalia.

Citit 1701 ori Ultima modificare Marți, 18 August 2015 15:29

1 comentariu

  • postat de CETATEAN Miercuri, 19 August 2015 08:58 193.230.156.*** Link la comentariu
    0
    0

    CU ASTA MERITA SA NE MANDRIM.IATA AVEM SI COPII MINUNATI CU CARE SA NE MANDRM PESTE GRANITA. PACAT CA NICI IN ACEST CAZ NU GASIM SUSTINERE SAU APRECIERE DIN PARTEA AUTORITATILOR PENTRU A INCURAJA CAT MAI MULT IMAGINEA ARTISTICA SI CULTURALA A ROMANIEI. FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! CONCURENTILOR DESIGUR.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.