Chipirliu a fost remarcatul amicalului susţinut de Oţelul la Panciu

Chipirliu a fost remarcatul amicalului susţinut de Oţelul la Panciu
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
  • Oţelul a câştigat jocul de verificare cu FC Panciu, marcând de trei ori în ultima jumătate de oră a meciului

 

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a învins, scor 3-1 (0-0), pe FC Panciu, într-o partidă amicală disputată, miercuri, în deplasare. Echipa din Panciu, nou-promovată în Liga a III-a, a deschis scorul în minutul 64, Oţelul replicând apoi prin golurile marcate de Stoian (min. 69) – reluare în poarta goală după o respingere la un şut al lui Chipirliu, Adăscăliţei (min. 71) – reluare în plasă a unei centrări la colţul lung, din lovitură liberă, a lui Viorel Ştefan - şi Chipirliu (min. 84), cu o execuţie spectaculoasă de la marginea careului.

Echipa de start a Oţelului a avut următoarea componenţă: Preda – Murgoci, Cojoc, Ioniţă, Miron – Codreanu, V.Ştefan – Stoian, Stănescu, Diarra – I.Constantinescu.

În repriza secundă au mai intrat portarul Grecu, Marus, Sefer, Adăscăliţei, Lică, Chipirliu, Dajbog, Al. Avram, Ciurea şi Ed. Dumitru.

Cei doi belgieni care veniseră în probe nu au mai fost testaţi în acest meci, antrenorul Daniel Florea având deja luată decizia de a nu-i opri în lot, după ce le-a văzut potenţialul la antrenamente.

Cristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oţelul, s-a declarat mulţumit de jocul în ansamblu al echipei şi în mod special de atacantul Bogdan Chipirliu. „A fost un antrenament foarte bun, cu o evoluţie foarte bună în special în repriza a doua. N-am jucat rău nici în prima parte, când ne-am creat patru mari ocazii de gol. Mi-a plăcut în mod special Chipirliu, a făcut faza golului doi şi l-a înscris pe al treilea cu un şut superb, pe lângă multe alte acţiuni”, a declarat Munteanu.

Acesta a fost al patrulea meci amical susţinut de Oţelul în acest presezon. În precedentele, a terminat la egalitate cu CF Brăila şi Gloria Buzău (ambele cu scorul 1-1, în deplasare) şi a învins cu 1-0 pe Metalosport.

Citit 1991 ori Ultima modificare Miercuri, 19 August 2015 14:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.