BASCHET/ Phoenix “U” a ratat calificarea în sferturile "Cupei României"
Foto: Foto Dan Porcuţan

BASCHET/ Phoenix “U” a ratat calificarea în sferturile "Cupei României"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de baschet masculin Phoenix “U” a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Phoenix a pierdut, sâmbătă, 26 septembrie, în deplasare, în faţa formaţiei “U” Banca Transilvania Cluj Napoca, scor 56-69 (21-38), în manşa retur din optimile de finală ale "Cupei României".

Partida a fost dominată timp de trei sferturi de către echipa clujeană, gălăţenii antrenaţi de Florin Nini revenind în joc abia pe finalul meciului, ultimul sfert fiind adjudecat cu scorul 20-12, dar prea puţin pentru a reduce diferenţa de puncte. “Am ţinut ritmul cu cei din Cluj, dar am fost depăşiţi la recuperări şi contraatac. S-a văzut lipsa noastră de experienţă şi faptul că avem mulţi tineri în echipă, dar există ambiţie şi dorinţa de afirmare, care va trebui să suplinească acest lucru. Am încredere în echipă şi în jucători. Concentrarea noastră de acum este pe competiţia naţională”, a declarat Florin Nini, tehnicianul echipei gălăţene.

Marcatorii echipei gălăţene au fost Bojovic 15 puncte, Lemyk 10 p, Vîrnă 7 p, Borşa 6 p, Threatt 4 p, Onea 3 p, Petică, Pesic şi Pârlog - câte 2 puncte. În tur, echipa gălăţeană a pierdut cu scorul 70-85.

Primul joc din Liga Naţională pentruPhoenix “U” va avea loc, în compania formaţiei Energia Tg. Jiu, în deplasare, pe 3 octombrie.

Citit 827 ori Ultima modificare Duminică, 27 Septembrie 2015 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.