Oțelul, doar un punct din ultimele cinci etape

Oțelul, doar un punct din ultimele cinci etape
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa gălățeană a remizat acasă cu modesta CS Balotești, singurul punct din ultimele cinci partide fiind obținut și datorită unei erori de arbitraj în favoarea sa


Oțelul continuă să rămână datoare până peste cap fanilor, din ale căror donații trăiește de o lună de zile. Nici sâmbătă, pe teren propriu în fața celor de la CS Balotești, o adversară modestă valoric din ce s-a văzut pe teren, jucătorii Oţelului n-au fost în stare să-şi răsplătească suporterii cu o victorie sau măcar o evoluţie cât de cât mulţumitoare, încheind la egalitate, scor 0-0.

În mod normal, s-ar fi terminat şi mai rău dacă în minutele de prelungiri arbitrul Emil Voicu (Bacău) n-ar fi greşit grav în favoarea Oţelului, când nu a dictat cuvenitul penalti pentru oaspeţi la o fază în care Asanache şi-a ţinut de tricou un adversar în propriul careu. „Da, la acea fază trebuia să dea penalti, faultul a fost fără dubii”, a recunoscut cu sportivitate Cristian Munteanu, managerul echipei gălăţene.

Cu excepţia lui Cojoc şi a portarului Grecu, toţi jucătorii trimişi în teren de antrenorul Daniel Florea au jucat foarte slab, astfel că s-a ajuns la un bilanţ jalnic la final de meci, cu doar două ocazii de gol în contul Oţelului. Prima a fost în minutul 23: o centrare de pe stânga a fost reluată cu capul de Cârjan (min. 23), dar în zona în care se afla portarul advers, care a prins cu uşurinţă. A doua i-a aparţinut lui Diarra spre final (min. 82), care a tras din interiorul careului pe spaţiul portarului, care a respins. Abia după intrarea lui Avram (min. 67), jucător revenit în activitate după o lungă pauză şi încă cu multe kilograme în plus, echipa gălăţeană a avut ceva zvâc ofensiv, dar stins cam după un sfert de oră în care s-a pus o uşoară presiune ce nu a adus mai mult decât câteva cornere. La unul dintre acestea, Stănescu (min. 73) a încercat o execuţie direct pe poartă dar fără să-l surprindă pe goalkeeperul advers.

De partea cealalată, după un început timid, cei de la CS Baloteşti au realizat că n-au în faţa un adversar de speriat şi au îndrăznit mai mult în ofensivă, având marile ocazii ale meciului: Gojnea (min. 15) singur cu portarul uşor lateral stânga, Dorinel Popa (min. 30) din lovitură liberă, Tofan (min. 86) şi Florea (min. 90+3) direct din corner, la toate acestea opunându-se Grecu, portarul Oţelului.

După meci, oficialii echipei gălăţene au spus că evoluţia slabă este explicabilă şi prin situaţia financiară critică în care se află clubul. „Este greu să antrenezi şi să pregăteşti meciurile în aceste condiţii”, a spus antrenorul Daniel Florea. De asemenea, managerul Cristian Munteanu a spus că în situaţia dată nici măcar nu le poate face reproşuri jucătorilor. „În ultima perioadă echipa a trăit doar din donaţiile suporterilor. Atât timp cât nu putem să le oferim jucătorilor măcar o masă pe zi, nici nu poţi să-i cerţi. Aşteptăm ca zilele următoare să încasăm primii bani de la televizare, în jur de 7.000 de euro şi cât de cât să ieşim din această situaţie”, a declarat Munteanu.

Oţelul a evoluat în următoarea componenţă: Grecu – Stoian, Cojoc, Asanache, Murgoci – Codreanu, Dajbog – Chipiriliu (min. 67, Avram), Stănescu (min. 78, Adăscăliţei), Diarra – Cârjan (min. 89 Constantinescu).

În următoarea etapă, Oţelul va întâlni, în deplasare, formaţia Farul Constanţa.

 

 

 

 

Citit 1678 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.