VIDEO/ Relatare din Polonia. Pană de curent la meciul hocheiştilor de la Dunărea, transformată în show de fanii polonezi

VIDEO/ Relatare din Polonia. Pană de curent la meciul hocheiştilor de la Dunărea, transformată în show de fanii polonezi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de hochei Dunărea Galaţi a fost învinsă sâmbătă, la Tychy (Polonia), cu scorul 8-3 (4-0, 1-2, 3-1), de echipa gazdă GKS, în a doua zi a grupei C din Cupa Continentală.

Prima parte a acestui al doilea meci al campioanei României în Cupa Continetală a fost o oglindă perfectă a diferenţei valorice dintre hocheiului românesc şi cel polonez, acesta din urmă având echipa naţională cu două eşaloane mai sus în Campionatul Mondial.

GKS Tychy a început la fel de tare ca în meciul de vineri cu Partizan Belgrad, în care avea 5-0 după numai 2 minute şi 39 de secunde. S-a năpustit spre poarta lui Radu Viorel, care a avut de scos în primele 70 de secunde nu mai puţin de patru şuturi. Nu s-a rezistat acestui iureş decât 106 secunde, iar în minutul 6 scorul ajunsese la 3-0, pentru ca la prima pauză să se intre cu 4-0.

La acest scor, exact ca în partida de vineri cu cei de la Coventry Blaze(detalii AICI), Dunărea şi-a ridicat mult nivelul jocului, reuşind să echilibreze disputa şi chiar să câştige repriza a doua cu 2-1, prin golurile marcate de Levente Lorincz (min. 26, pasă decisivă Chernenko) şi Robert Krajci (min. 37), dar şi datorită evoluţiei senzaţionale a portarului Radu Viorel. 

Gazdele au replicat printr-un nou gol în min. 45 (scor 6-2) iar la jumătatea reprizei a treia a „căzut” instalaţia de iluminat a patinoarului, prilej pentru cei aproximativ 2.000 de spectatori polonezi să transforme momentul într-un spectacol de sunet impresionat, cântând continuu până la rezolvarea problemei.

 

 

Pana de curent la Tychy (Polonia), in timpul meciului GKS Tychy - Dunarea Galati. Moment cu un spectacol impresionant al spectatorilor polonezi

Posted by Marian Capatina on Saturday, October 24, 2015

 

După reluare, Dunărea a început să domine şi a reuşit să concretizeze prin golul de 6-3 marcat de Szabolcs Szocs. Echipa gălăţeană a continuat să pună presiune, dar o eroare individuală a fost de ajuns pentru ca micile speranţe într-o revenire miraculoasă să fie alungate printr-un gol al celor de la GKS înscris din poziţie de unu la unu cu Radu Viorel. A urmat aproape imediat şi o inferioritate numerică taxată cu gol de echipa din Tychy. Dunărea a terminat meciul cu mândrie, atacând în aplauzele fanilro polonezi şi aşteaptă duelul de duminică cu Partizan Belgrad (ora 16.30 în România) pentru a încheia turneul cu o victorie.

Citit 1719 ori Ultima modificare Duminică, 25 Octombrie 2015 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.