Handbalişti premiaţi de Primărie

Handbalişti premiaţi de Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de handbal CSS Galaţi a fost premiată, miercuri, de Primăria Galaţi după ce a obţinut titlul de campioană naţională la juniori. De altfel, performanţa a fost cu atât mai mare cu cât echipa nu a fost până acum niciodată sprijinită de Primărie – au ţinut să precizeze cei prezenţi ieri la festivitate.

Palmaresul echipei numără nu mai puţin de 53 de victorii, un egal şi o singură înfrângere în cele 55 de meciuri disputate. Grupa de copii născuţi în anul 1992-1993 a luat fiinţă în septembrie 2005, iar patru dintre componenţi  au fost deja selecţionaţi la lotul naţional, am mai aflat.

Echipa condusă de antrenorul Florin Andronic este compusă din  Cristi Gavrilă, Robert Stanciu (portari), Bogdan Raţă, Cristian Popa, Doru Emandache (extremă stânga), Viorel Bute, Alin Petică (inter stânga), Claudiu Paşalică, Ciprian Chisalom (centru), Alexandru Andone şi George Rotaru (pivot), Mihai Huţanu (inter dreapta), Eduard Ghenghea, Paraschiv Golomoz (extremă dreapta) şi ultimul, dar nu în cele din urmă, căpitanul echipei, Andrei Grigore (inter dreapta).

Sportivii au primit din partea viceprimarului Nicuşor Ciumacenco premii, dar şi… promisiunea că acesta va găsi soluţii pentru a le aloca şi nişte recompense financiare, având în vedere că băieţii se pregătesc să plece în cantonament, la munte, în august.

La plecarea din sala de conferinţei, sportivii i-au oferit viceprimarului o minge de handbal cu semnăturile membrilor echipei şi o sticlă de şampanie.

Citit 890 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.