PATINOARUL din Galați va fi DESCHIS publicului, începând de duminică. AFLĂ PROGRAMUL și cât COSTĂ INTRAREA
Foto: Sursa foto: Internet

PATINOARUL din Galați va fi DESCHIS publicului, începând de duminică. AFLĂ PROGRAMUL și cât COSTĂ INTRAREA
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Patinoarul “Dunărea” din Galaţi îşi deschide porţile pentru public, sub administrarea “Fundaţiei Sportul Gălăţean”, începând de duminică, de la ora 14,00.

Publicul va avea la dispoziţie trei şedinţe, de câte 90 de minute, după următorul program: 14,00-15,30, 16,00-17,30 şi 18,00-19,30.

Biletul de intrare pe gheaţă este 15 lei, închirierea patinelor costă 14 lei, iar garderoba, 3 lei. De asemenea, există posibilitatea de iniţiere patinaj, la 130 lei abonamentul lunar, care cuprinde opt şedinţe.

Florin Mirea, noul preşedinte al Fundaţiei Sportul Gălăţean, s-a declarat încrezător că gălăţenii vor aprecia cum se cuvine deschiderea către public a Patinoarului şi vor fi prezenţi duminică într-un număr cât mai mare.

“Ne dorim să le punem gălăţenilor la dispoziţie cât mai multe posibilităţi de a-şi petrece timpul liber, de a face sport, mişcare. Tocmai de aceea am venit în întâmpinarea lor cu posibilitatea deschiderii Patinoarului, chiar dacă nu suntem încă în sezon. Îmi doresc să vină cât mai multă lume să se bucure de această posibilitate. Ne dorim ca Fundaţia Sportul Gălăţean să fie cât mai aproape de publicul gălăţean iubitor de sport şi nu numai”, a declarat Mirea.

În ceea ce priveşte restul programului, acesta se va actualiza în cursul săptămânii viitoare.

Citit 24273 ori Ultima modificare Duminică, 28 August 2016 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.