HOCHEIȘTII de la CSM Dunărea joacă, acasă, cu Steaua

HOCHEIȘTII de la CSM Dunărea joacă, acasă, cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea va juca, astăzi, de la ora 18,30, cu formaţia Steaua, într-un meci contând pentru al doilea tur al Campionatului Naţional.

Dunărea porneşte favorită în acest meci, prin prisma poziţiei în clasament, gălăţenii aflându-se pe locul al patrulea, cu 26 de puncte, din 18 jocuri, în timp ce steliştii se află pe locul cinci, cu 16 puncte.

CSM Dunărea s-a impus în trei din cele patru partide disputate: la Galaţi, scor 8-3 şi 3-2 (repriză suplimentară), respectiv, la Cârţa, scor 7-3, şi au pierdut, scor 10-2, în al doilea meci din deplasare.

Pe primul loc în clasamentul Ligii Naţionale se află Corona Braşov, cu 50 de puncte (19 meciuri), podiumul fiind completat de Progym Gheorgheni (38 p, 21 meciuri) şi HC Miercurea Ciuc (35 p, 18 jocuri).

Altfel, duminică şi luni, 11 şi 12 decembrie, Dunărea va juca, la Galaţi, în cadrul Ligii Mol, cu Ferencvaros, respectiv, UTE, ambele meciuri disputându-se de la ora 18,00. Acestea vor fi ultimele meciuri, din Liga Mol, de pe teren propriu, din acest an. Dunărenii vor reveni pe gheaţa de acasa, în 7 ianuarie, când vor juca cu Progym Gheorgheni, în Liga Naţională.

Altfel, campionii de la Dunărea le adresează o invitaţie specială tuturor gălăţenilor, nu doar celor pasionaţi de hochei, pentru meciul de luni, 12 decembrie. Publicul este rugat să vină cu ursuleţi sau orice alte jucării din pluş, pe care să le arunce pe gheaţă la finalul meciului. Jucăriile care se adună la “ninsoarea de pluş” vor fi oferite copiilor din orfelinate, cu ocazia Crăciunului. Totodată, conducerea clubului ne-a anunţat că la finalul partidei, 20 de copii de la orfelinate vor avea şansa de intra pe gheaţă, alături de hocheiştii gălăţeni.

Evenimentul, acum la a treia ediţie, a fost inspirat de acţiuni similare din Canada.

Citit 1435 ori Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2016 11:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.