Surpriză în Supercupă, OȚELUL a fost învinsă

Surpriză în Supercupă, OȚELUL a fost învinsă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Echipa de Liga a patra din Slobozia-Conachi a dat o nouă lovitură, după cea a calificării în etapa a doua naţională a Cupei României, învingând, scor 3-2, în Supercupa judeţeană pe Oţelul, echipă care are ca obiectiv câştigarea seriei în Liga a III-a.

Meciul, disputat duminică pe stadionul din Valea Mărului, nu dă motive de optimism fanilor Oţelului înaintea startului în Liga a III-a, de peste o săptămână. Dimpotrivă, în condiţiile în care vorbim de o înfrângere în faţa unei formaţii de Liga a IV-a, de altfel de toată lauda.

Începutul a fost cât se poate de favorabil Oţelului, echipa cu pretenţii de promovare în eşalonul secund deschizând scorul relativ repede, în minutul 7, prin Stoian, care a reluat în poartă o centrare a lui Perju.

Spânache, hattrick pentru Zimbrul

După zece minute s-a restabilit egalitatea, Spânache (foto) deviind un şut de la distanţă, intrându-se la pauză cu 1-1. Damian Băncilă, antrenorul Oţelului, a reacţionat relativ devreme cu schimbări în min. 46, respectiv 55, echipa sa revenind la conducere în min. 59, când Chebac a trimis cu capul, sub transversală, o centrare în urma unui corner.

Apoi, Oţelul nu a reuşit desprinderea decisivă, iar Spânache a profitat şi a devenit eroul celor de la Zimbrul. La fel cum o făcuse pentru 1-1, a egalat în min. 74, cu o execuţie superbă dintr-o lovitură liberă de pe la 20 de metri, iar în min. 86 a dat lovitura: al treilea său gol, profitând de o neînţelegere între fundaşii centrali ai Oţelului şi portarul Vlasie.

Astfel, Zimbrul s-a impus cu 3-2, acelaşi scor cu care câştigase în deplasare cu FC Buzău în prima etapă naţională a Cupei României şi tot cu golul victoriei marcat aproape de final (min. 87 la Buzău).

Învingătoarea, Zimbrul Slobozia Conachi (antrenor Florin Anghel), a jucat în formula: Stoica, Năpârlică, Ghisman, State, Scutaru, Burghelea, M. Grigoraş, Lupu, Fl. Grigoraş, Tudosă şi Spânache. Au mai intrat Radu, Cazacu şi Marin.

Oţelul a evoluat în următoarea componenţă: Vlasie - Al. Vasile, Maftei, S. Ilie (cpt), Manău (Crihană, min. 46) - Stoian, Sevastian, Chebac - Bârlădeanu (Bahnaşu, min. 55), Muscă, Perju.

Oţelul, doar trei rezerve

Oţelul a terminat meciul doar cu două schimbări, pentru că a avut doar doi jucători de câmp şi un portar pe lista de rezerve! „Mulţi dintre ceilalţi jucători din lot nu au adus în timp util documentele necesare legitimării, în mod normal se rezolvă în săptămâna rămasă până la începerea campionatului”, a explicat Marius Cosoreanu, directorul executiv al SC Oţelul.

Supercupa judeţeană este al doilea trofeu din acest an pentru Zimbrul Slobozia-Conachi, după Cupa României, faza judeţeană.

Citit 2968 ori Ultima modificare Duminică, 20 August 2017 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.