United, antrenament cu public, la Galați

United, antrenament cu public, la Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fotbaliştii de la United au câştigat, categoric, scor 13-1 (5-0), în faţa formaţiei Spicom Sf. Gheorghe, meciul disputat, sâmbătă seara, la Galaţi, contând pentru etapa a doua a returului Ligii I de futsal. Partida a fost una fără istoric, un "antrenament" cu public, având în vedere diferenţele dintre cele două adversare, atât prin prisma valorii, cât şi cea a numărului de jucători. Oaspeţii au făcut deplasarea la Galaţi cu un lot foarte restrâns, format din doar opt jucători. Pentru gălăţeni au marcat: Borges 4 goluri, Laşcu 3, Varela şi Cireş - câte 2, Covaci şi Crişan - câte un gol.

Pentru Crişan (17 ani), acesta a fost primul său gol în Liga I. "Mă bucur că am marcat. Echipa a făcut un joc bun şi sunt mulţumit că am reuşit şi eu primul meu gol", a spus Crişan.

Antrenorul Cosmin Gherman este foarte mulţumit că jucătorii săi au reuşit să pună în practică ce au făcut la antrenamente. "Ştiam cu ce adversar ne întâlnim. Îmi aduc aminte că în retur ne-am chinuit până în ultimele patru minute. Mai avem de lucru pe partea de finalizare şi cred că suntem pe drumul cel bun", a spus tehnicianul gălăţenilor.

Meciul din etapa următoare, la Autobergamo Deva, a fost amânat, deoarece gazdele vor juca în Cupa UEFA.

Citit 1009 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2017 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.