Veşti bune de la OȚELUL, înainte de derbi | VIDEO

Veşti bune de la OȚELUL, înainte de derbi | VIDEO
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi, ocupanta locului secund, va juca sâmbătă, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău, formaţie deocamdată pe primul loc, în derbiul turului din Seria I a celui de-al treilea eşalon. Alexandru Ciobanu, antrenorul SC Oţelul, este într-o postură rară pentru un tehnician din lumea fotbalului, cea de a avea toţi jucătorii din lot la dispoziţie, înaintea unui meci de mare importanţă, aşa cum este derbiul pentru promovare, cu Aerostar. De altfel, este o situaţie în premieră pentru acest sezon, putând intra inclusiv Robert Ciurea, căpitanul echipei atât din ultimul sezon în vechea formulă administrativă, cât şi din sezonul trecut, primul de după renaşterea clubului. Fundaşul dreapta revine după o accidentare care nu i-a permis să joace vreun minut în actuala ediţie de campionat.

Ieşit accidentat în timpul precedentului meci de campionat, Adrian Sălăgeanu are şi el veşti bune. "De joi, am intrat în programul normal de antrenament şi până la ora jocului sper să ajung să fiu la potenţial sută la sută din punct de vedere fizic", a precizat, ieri, unul dintre campionii din 2011, aflat şi acum în tricoul roş-albastru.

Într-o situaţia identică se află şi fundaşul stânga Mihai Manău. "Tot de joi este şi el în programul normal de antrenament al echipei", a spus antrenorul Alexandru Ciobanu. Acesta a mai adăugat o veste similară şi în cazul unui alt jucător important al echipei: "Stoian nu mai simte dureri, s-a antrenat şi el cu toată echipa". Cosmin Stoian a lipsit de la ultimele partide, în urma unei accidentări suferite în urmă cu o lună, în jocul de la Roman.

Antrenament în scandările fanilor

Echipa s-a antrenat aseară, de la ora meciului (16.00), şi s-a aprins inclusiv nocturna, pentru a fi condiţii similare cu cele ale partidei de sâmbătă, la fel cum va fi şi astăzi. Şedinţa de pregătire de aseară a fost una cu o atmosferă specială, fidelii suporterii din Peluza Nord venind să-şi încurajeze favoriţii, înaintea importantului meci.

Încântat, tehnicianul Alexandru Ciobanu a anunţat că de-acum toate antrenamentele vor fi deschise publicului, orice suporter putând asista din tribună.

Sursa video: Facebook

Citit 3142 ori Ultima modificare Joi, 23 Noiembrie 2017 19:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.