United, egal pe terenul campioanei

United, egal pe terenul campioanei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Reprogramat din motive de participare a devenilor în turneul UEFA Elite Round, meciul dintre Autobergamo Deva şi United Galaţi s-a disputat joi seară. Întâlnirea a fost găzduită de Sala Sporturilor din Deva şi s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, 4-4 (2-1).

A fost un joc interesant, disputat sub semnul echilibrului. Gazdele au condus cu 1-0 şi 2-1, fiind egalate de fiecare dată de elevii lui Cosmin Gherman, apoi gălăţenii au trecut în avantaj (2-3), au mai înscris gazdele de două ori, pentru ca în ultimele secunde United să marcheze golul egalizator, prin Cireş. Cu toate că a avut un efectiv redus, United a scos astfel un rezultat bun. Celelalte trei goluri i-au avut ca autori pe Laşcu - 2 şi Varela.

Lotul prezent la acest meci: Wellington - Burdujel, Laşcu, Varela, Borges, Crăciun, Cojoc, Covaci şi Cireş.

În clasament, situaţia la vârf se prezintă astfel: 1. Deva 30 p, 2-3 Timişoara şi Odorhei - câte 29 p, 4. United - 25 puncte.

Duminică, United va disputa partida etapei a treia din retur, în care va primi replica echipei Imperial Wet Miercurea Ciuc. Partida va începe la ora 13,30 şi va fi găzduită de  Sala "Dunărea".

Altfel, echipa naţională de futsal seniori a Republicii Moldova are programate marţi şi miercuri (5-6 decembrie), la Chişinău, două meciuri amicale cu echipa similară a Turciei. Pentru "dubla" de la mijlocul săptămânii viitoare, în lotul selecţionatei de peste Prut au fost convocaţi Constantin Burdujel şi Andrian Laşcu, cei doi jucători moldoveni care activează pentru United Galaţi, vicecampioana Ligii I.

Citit 1520 ori Ultima modificare Vineri, 01 Decembrie 2017 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.