Concurs pentru opt funcţii de procurori şefi
Foto: stiri.tvr.ro

Concurs pentru opt funcţii de procurori şefi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministerul Justiţiei organizează, începând cu data de 10 august, selecţia procurorilor pentru opt funcţii de conducere din Parchetul General, DNA şi DIICOT, candidaţii urmând a susţine interviurile în faţa comisiei conduse de ministrul Tudorel Toader.

La Parchetul General, sunt disponibile următoarele funcţii: procuror-şef al Secţiei Judiciare, procuror-şef adjunct al Secţiei Judiciare, procuror-şef şi procuror-şef adjunct al Secţiei de Resurse Umane şi Documentare.

De asemenea, la DNA urmează a se ocupa, prin această procedură, funcţiile de procuror-şef şi procuror-şef adjunct al Secţiei de Combatere a Corupţiei, procuror-şef al Secţiei Judiciare Penale (vacantă începând cu data de 17 septembrie).

La DIICOT este nevoie de procuror-şef adjunct.

Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se vor publica pe pagina de internet a acestuia, în data de 4 septembrie. Candidaţii vor urma, apoi să susţină, între 5 şi 14 septembrie, interviul cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, dar şi cu secretarii de stat din cadrul instituţiei. Rezultatele selecţiei vor fi afişate în data de 18 septembrie.

Citit 1069 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 August 2018 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.