Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Autorităţile tulcene au aplicat, în doar trei ore de control a ambarcaţiunilor care circulă în Deltă, sancţiuni în valoare totală de peste 6.000 de lei, din cauza abaterilor de la legislaţie.

Controalele autorităţilor au urmărit legalitatea transportului efectuat de operatorii economici între municipiul Tulcea şi localităţile din Deltă, 18 ambarcaţiuni fiind oprite în mers atât pe şenalul navigabil Sulina, cât şi pe canalul 36 din apropierea municipiului Tulcea.

"S-au constatat două contravenţii la legalitatea transportului, lipsa vestelor de salvare şi un număr mai mare de persoane transportate în barcă decât capacitatea maximă. De asemenea, au fost înregistrate patru sancţiuni privind fiscalitatea. Sancţiunile totale vor fi de 6.000 de lei", a declarat directorul de cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Lucian Ţugui.

Potrivit acestuia, dacă în luna februarie media apelurilor zilnice la numărul unic de urgenţă 112 este de maximum 30, în această lună media apelurilor la 112 a atins şi cifra de 90.

"Este perioada cea mai plină a lunii august. În cursul anului, au fost înregistrate mai multe accidente navale şi atât transportatorii, cât şi turiştii trebuie să înţeleagă că acţiunile sunt în beneficiul lor", a menţionat Ţugui.

Citit 734 ori Ultima modificare Duminică, 18 August 2019 16:49

1 comentariu

  • postat de danube Luni, 19 August 2019 11:42 89.136.231.*** Link la comentariu
    0
    0

    Lasati oamenii sa faca transport spre Delta ca si asa nu prea ai cu ce sa te intorci de acolo. Distrugeti si turismul din Delta?!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.