Două persoane au fost împuşcate la Mangalia

Două persoane au fost împuşcate la Mangalia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Două persoane din Mangalia au ajuns luni, 19 august 2019, la spital, după ce au fost împuşcate. Primele informaţii arată că este vorba despre un scandal izbucnit între două tabere.

Circumstanţele sunt deocamdată neclare, însă primele informaţii arată că mai mulţi bărbaţi au intrat peste un altul, moment în care cel din urmă a luat o armă de vânătoare şi a tras.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au spus că, până la ajungerea medicilor la locul indicat prin apel la 112, cele două persoane împuşcate au plecat la spital cu alte mijloace.

Una dintre cele două persoane împuşcate a fost grav rănită, având o rană în abdomen, şi a intrat în stop cardiac. Aceasta nu a mai putut fi salvată de medici, fiind declarat decesul. Cealaltă persoană a fost împuşcată în picior, fiind în stare stabilă.

„În urma unui apel 112, în jurul orei 12,30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare. Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen”, au arătat poliţiştii constănţeni.

Citit 1616 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2019 23:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.