Anchete după un scandal în stradă

Anchete după un scandal în stradă

digi24.ro (captură-video)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Corpul de Control al MAI şi structurile de control ale Poliţiei Române şi Jandarmeriei Române verifică modul în care a fost gestionat scandalul din Piaţa Constituţiei, pentru prevenirea unor evenimente similare. MAI a dispus suplimentarea dispozitivului de ordine publică pentru această zonă.

„Piaţa Constituţiei este un loc de atracţie turistică, punct de întâlnire al tinerilor, dată fiind vecinătatea cu Palatul Parlamentului, o zonă în care în mod frecvent au loc spectacole sau aniversări. Acest perimetru necesită implicit o atenţie sporită din partea forţelor de ordine publică”, se arată într-un comunicat transmis de MAI. Potrivit documentului, verificarea va avea în vedere evaluarea managementului activităţii de ordine publică de la nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, pentru dimensionarea dispozitivului de ordine publică. Acesta ar trebui să asigure siguranţa stradală şi protecţia cetăţenilor, precum şi să se găsească împrejurările şi cauzele care au dus la scandalul în urma căruia un om a murit.

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma unui conflict care a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei. Scandalul de luni dimineaţă din Piaţa Constituţiei a degenerat după ce mai multe persoane s-au bătut cu bâte şi săbii, poliţiştii găsind în faţa Palatului Parlamentului şi un pistol neletal.

VIDEO

Citit 439 ori Ultima modificare Luni, 30 Septembrie 2019 16:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro