Parchetul General va fi executat silit de un fost şef al DIICOT
Foto: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Parchetul General va fi executat silit de un fost şef al DIICOT
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fostul adjunct al DIICOT - structura Centrală, Oana Schmid Hăineală, a depus, la Judecătoria Bacău, o cerere prin care cere încuviinţarea executării silite a Ministerului Economiei şi Finanţelor, a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, precum şi a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău şi Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Instanţa a admis cererea de încuviinţare a executării silite şi a autorizat creditoarea să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu, potrivit soluţiei.

Decizia instanţei este fără cale de atac şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor.

Surse judiciare spun că este vorba despre drepturi salariale pe care le solicită procurorul Oana Schmid Hăineală.

Dosarul a fost înregistrat pe 19 decembrie 2019, în aceeaşi zi în care Oanei Schmid Hăineală i-a fost respinsă cererea de continuare a delegării ca adjunct al DIICOT şi trimiterea ei să lucreze ca procuror de execuţie.

Înainte de a deveni director al Direcţiei pentru Relaţia cu Ministerul Public şi de prevenire a criminalităţii şi corupţiei, în cadrul Ministerului Justiţiei şi apoi membru CSM, în perioada 2004 - 2007, Oana Schmid Hăineală a fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Citit 1204 ori Ultima modificare Duminică, 05 Ianuarie 2020 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.