PSD vs ministrul Sănătății

PSD vs ministrul Sănătății
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Senatorul PSD Ştefan Radu Oprea a anunţat că social-democraţii vor depune miercuri la Camera Deputaţilor o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, ce ar urma să intre în dezbatere săptămâna viitoare, transmite News.ro.

”Vom avea şedinţă în fiecare luni, la ora 10 dimineaţa. Au fost câteva teme dezbătute şi cred că cea mai importantă este moţiunea pe sănătate, moţiunea simplă intitulată <<Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid - Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor>>. Această moţiune va fi depusă la Camera Deputaţilor miercuri, pentru că mâine mai sunt dezbateri cu asociaţiile medicilor, cu asociaţiile pacienţilor şi cu reprezentanţii sindicatelor. (...) săptămâna viitoare va intra în dezbatere”, a declarat Ştefan Radu Oprea, luni, la sediul PSD.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, anunţase, în plenul Camerei Deputaţilor, că grupul parlamentar al social-democraţilor a depus o solicitare la Biroul permanent prin care îl cheamă în Parlament, la „Ora Guvernului”, pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pentru a da explicații despre „situaţia spitalelor din România”.

Citit 677 ori Ultima modificare Luni, 08 Februarie 2021 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.