PSD acuză "îngroparea" datelor pandemiei

PSD acuză "îngroparea" datelor pandemiei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a susţinut, miercuri, că, prin respingerea de către majoritatea parlamentară a înfiinţării unei comisii parlamentare de anchetă privind datele referitoare la decesele cauzate de COVID-19, PNL şi USR au inaugurat "industria dispreţului faţă de adevăr".

"230 de parlamentari au votat ca numărul românilor morţi în pandemie să fie băgat sub preş. Au respins înfiinţarea comisiei parlamentare de anchetă, propusă de PSD, care avea ca scop restabilirea adevărului. Mesajul a fost clar: liberalii care au ascuns numărul morţilor nu trebuie traşi la răspundere. Începând de ieri, Coaliţia PNL-USR a inaugurat industria dispreţului faţă de adevăr", a declarat Stănescu, potrivit unui comunicat de presă al PSD, transmis Agerpres.

El a adăugat că "faptele" şi "responsabilitatea" sunt principalele "arme" cu care trebuie luptat împotriva pandemiei de COVID-19.

"Un motiv plauzibil pentru care încearcă din răsputeri să îngroape cifrele reale este că, cel mai probabil, lucrurile sunt mult mai grave decât s-a spus. (...) PSD va face tot ce este politic posibil ca adevărul să iasă la lumină. Românii trebuie să ştie, nu-i aşa, domnule Cîţu?", a completat Paul Stănescu.

Citit 541 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Mai 2021 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.