Opțiuni vehiculate pentru conducerea PNL

Opțiuni vehiculate pentru conducerea PNL
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat, luni, că Ludovic Orban va avea cu siguranţă un contracandidat "foarte puternic" pentru şefia partidului, adăugând că Florin Cîţu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Dan Motreanu şi Robert Sighiartău s-ar putea număra printre opţiuni.
"Primul lucru într-un congres, într-o bătălie, este să ai o retorică bună, retorica învingătorului. Mai e mult până departe. Îl asigur cu simpatie pe Ludovic Orban că va avea contracandidat şi va avea unul foarte puternic. (...) Suntem partid liberal, este normal să existe competiţie, cred că nici Ludovic Orban nu-şi doreşte să existe un singur candidat, sunt absolut convins că va exista minimum un contracandidat, dacă nu chiar doi. Există oameni foarte buni în PNL care vor intra într-o competiţie directă, frumoasă, cu Ludovic Orban şi cel mai bun dintre ei va câştiga", a afirmat Rareş Bogdan, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.
El a amintit că, în prezent, 11 filiale ale PNL au conduceri interimare, iar alegerile ar trebui organizate cât mai curând cu putinţă, cu analiza rezultatelor scrutinelor din ultimii ani. "Cred că, în funcţie de ce hotărăşte Biroul Executiv Naţional, Biroul Permanent, vom lua o decizie, dar astăzi nu cred că trebuie să ne concentrăm pe alegerile din PNL. Părerea mea este că trebuie să ne concentrăm pe ieşirea din pandemie, pe gestionarea vaccinării (...), pe măsurile de relaxare economică şi pe implementarea PNRR, după asta putem să ne gândim şi la congres. Românii nu cred că asta îşi doresc astăzi, să vadă o bătălie internă la nivelul PNL, ci cum gestionăm ieşirea din pandemie şi venirea cu măsuri economice", a susţinut prim-vicepreşedintele PNL.

Citit 768 ori Ultima modificare Luni, 17 Mai 2021 20:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.