Ludovic Orban nu numără filialele care îl susţin

Ludovic Orban nu numără filialele care îl susţin
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, 11 iulie 2021, în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri a PNL Gorj, că el nu numără filialele care îl susţin, deşi acest lucru ar fi în avantajul său.

Orban le-a vorbit colegilor săi din Gorj şi despre investiţiile ce pot fi făcute în acest judeţ şi a amintit că el este "autorul" Transalpinei, relatează News.ro. "Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr, deşi ar fi în avantajul meu. În fiecare filială există membri ai PNL, există parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, există căuzaşii PNL, care se bat pentru partid în fiecare zi, care promovează ideile PNL, apără deciziile PNL. Din cauza asta, eu nu număr filiale, a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a adăugat că pentru judeţul Gorj este necesar un program de dezvoltare și a amintit că el este "autorul" Transalpinei şi că susţine crearea unui program guvernamental pentru domeniul schiabil din Parâng.

La Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Gorj a participat și premierul Florin Cîțu, contracandidat al lui Orban la șefia naţională a partidului.

Citit 483 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iulie 2021 21:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.