Bogdan Chirițoiu a depus jurământul în funcția de președinte al Consiliului Concurenței

Bogdan Chirițoiu a depus jurământul în funcția de președinte al Consiliului Concurenței
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bogdan Chiriţoiu a depus, marţi, 13 iulie 2021, jurământul de învestitură în funcţia de preşedinte al Consiliului Concurenţei, iar Dan-Virgil Pascu, în cea de vicepreşedinte al instituţiei, în prezenţa şefului statului, Klaus Iohannis, într-o ceremonie la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

La ceremonie au mai participat preşedinţii Senatului, Anca Dragu, şi Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, precum şi premierul Florin Cîţu.

Pe 18 iunie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind numirea lui Bogdan-Marius Chiriţoiu ca membru al plenului Consiliului Concurenţei, în funcţia de preşedinte, pentru un mandat de cinci ani, şi a lui Dan-Virgil Pascu ca membru al plenului Consiliului Concurenţei, în funcţia de vicepreşedinte, pentru un mandat de cinci ani.

Plenul Consiliului Concurenţei este un organ colegial, format din șapte membri - un preşedinte, doi vicepreşedinţi şi patru consilieri de concurenţă. Durata mandatului membrilor plenului Consiliului Concurenţei este tot de cinci ani.

Citit 531 ori Ultima modificare Marți, 13 Iulie 2021 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.