Se ascute lupta pentru șefia PNL

Se ascute lupta pentru șefia PNL
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adversari în lupta pentru conducerea PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu s-au întâlnit vineri, față în față, la Satu Mare la alegerile organizației județene. Cei doi liberali și-au aruncat replici acide în timpul discursurilor de susținere a candidatului la președinția PNL Satu Mare. Preşedintele PNL, Ludovic Orban a ținut să puncteze în discursul său, că Guvernul este ''emanaţia PNL" şi "trebuie să asculte de forurile statutare" ale partidului, menţionând, în acelaşi timp, că cel care va fi ales preşedinte al liberalilor la Congresul din 25 septembrie trebuie să devină şi premier.

Prezent la eveniment, premierul Florin Cîțu nu a ratat ocazia să-i dea replica președintelui PNL și a ținut să precizeze că atacurile la adresa sa şi a Guvernului venite din partea colegilor de partid în cadrul campaniei interne de alegeri "seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD" şi arată că "astfel de politicieni, poate, nu mai au un viitor în România".

Liberalii au programat în weekend alegeri pentru şefia organizaţiilor judeţene din Transilvania și Banat. Astfel, filiale ca Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Arad, Bihor și Caraș Severin își aleg noi birouri județene și președinții.

Citit 783 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iulie 2021 01:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.